www.kennemercombinatie.nl                                                                  Beschrijving: C:\Users\Taylor\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\VMT7SACC\KC logo.jpg

heet u van harte welkom!

Ja, het is zover! Vanaf dit weekend beschikt onze schaakvereniging over een eigen website: www.kennemercombinatie.nl. 

Iedereen kan er terecht voor nieuws en informatie over de club(s), over de belevenissen en prestaties op en rond de 64 velden, over aanmelding voor het lidmaatschap en over vele andere onderwerpen. Voor eigen leden gaat de site na registratie nog verder: een overzicht met namen van bijna 160 leden met bereikbaarheidsgegevens, een “babbelhoek” om vrijuit met elkaar van gedachten te wisselen, en – binnenkort - een partijviewer om elkaars partijen te kunnen bekijken en te beoordelen.

Vanzelfsprekend vormt dit pas het begin. Gaandeweg zal de inhoud worden gecompleteerd en zullen nog enkele technische verbeteringen worden aangebracht. Maar het belangrijkste is dat de site pas echt kan opbloeien door uw eigen inbreng. Ieder clublid is in de gelegenheid om zelf artikelen te publiceren, foto’s en filmpjes te plaatsen, eigen partijen in te voeren en andermans partijen van commentaar te voorzien, en mee te praten over allerhande schaakzaken. U hoeft zich daarvoor alleen maar te registeren op de site. Vanaf dat moment is de site van u.  

Een woord van dank past aan het adres van Lennart Ootes en Hicham Boulahfa. Zij hebben www.kennemercombinatie.nl  op de rails gezet. Lennart als designer en Hicham als trekker van het webteam voor de redactie en organisatie, waarvan ook Lennart Dek en Wouter Roggeveen deel uitmaken. Verder beschikt iedere club over een eigen contactpersoon: Ronald Keizer voor Het Spaarne, Jan Verhagen voor Heemstede, Frank Taylor voor Bloemendaal en Rob Oosting voor Chesscool.  Al deze personen zijn benieuwd naar uw reactie op de site en naar uw ideeën ter verbetering. Lennart Ootes ziet ze graag tegemoet op lennart.ootes@gmail.com.  Maar u kunt daarvoor ook de Babbelhoek  in het afgeschermde deel voor leden gebruiken. Dan kunnen ook andere clubleden er over meedenken. Samen sterk, nietwaar? 

Het webteam van www.kennemercombinatie.nl wil gelijk enthousiast doorpakken. Op zaterdag 26 november vanaf 13.00 uur spelen de zaterdagteams hun competitiewedstrijden in het Denksportcentrum te Haarlem. Op onze nieuwe site kunt u vanaf dat moment het verloop van de wedstrijden op de voet volgen aan de hand van twitterberichten. Bovendien zal - onder voorbehoud - de strijd op de vier hoogste borden van de topontmoeting tussen Kennemer Combinatie 1 en Charlois Europoort 1  live worden uitgezonden.

Begin als KC-lid direct met stap 1. Dus met uw eigen registratie op de site: invoeren gebruikersnaam en wachtwoord op de openingspagina. U kunt dan volop profijt trekken van de site.

Graag tot ziens op www.kennemercombinatie.nl!

Namens het bestuur van de Kennemer Combinatie,

Frank Taylor

 

Beschrijving: C:\Users\Taylor\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\W8HWNYH3\317474_263135703720587_100000724786849_871616_1298384232_n.jpg   Beschrijving: C:\Users\Taylor\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\W8HWNYH3\15699_103174576383368_100000724786849_84744_1261640_n.jpg

Sitebouwers Lennart Ootes en Hicham Boulahfa: “We zien verbetervoorstellen graag tegemoet”